× (068) 050 40 40 (066) 050 40 40 (093) 050 40 40 (0432) 699-799

Доставка десертів у Вінниці

Сьогодні десерти - невід'ємний розділ в меню будь-якого кафе чи ресторану. Їх приготування - особливий процес, а подача - незабутня феєрія. Десерт - художній твір, яке є окрасою будь-якого столу.

Традиція творчого підходу до оформлення таких страв зародилася давним-давно. Це зараз можна кожен день без проблем ними ласувати, і навіть замовити доставку десертів додому. А до дев'ятнадцятого століття в Європі це було привілеєм знатних і багатих вельмож. Прості люди могли дозволити собі таку розкіш тільки по великих святах. Тому і намагалися якомога яскравіше і красивіше прикрасити.

Десерт - завершальний етап в кінці обіду чи вечері. Призначений для створення приємного післясмаку і просто підняття настрою. Зазвичай - це блюдо на цукрових або медової основі, але зустрічаються і зовсім не солодкі десерти. Наприклад, у Франції - це сири.

Солодкі шедеври: вибираємо смачний десерт

Існує два види десертів - холодні і гарячі. Це можуть бути різні кондитерські вироби, морозиво, цукерки, збиті вершки, горіхи, різноманітні ягідні і фруктові суміші. Але особливою популярністю сьогодні користуються:

  • Тірамісу - на основі сиру маскарпоне, печива савоярді, яєць і з додаванням кави. Ніжний, витончений і піднесений, як італійське мистецтво.
  • Шоколадний фондан - шоколадний кекс з бісквітного тіста з рідкою серцевиною. Гарячий і безмірно романтичний, як всі французи.
  • Штрудель - борошняний рулетик з витяжного тіста з різними начинками, зазвичай з вишнею та яблуком. Ароматний і п'янкий, як музична Австрія.
  • Чізкейк - повітряна легка сирна запіканка. За смаком як європейцям, так і американцям.
  • Мус - м'який, загадковий і непередбачуваний француз. Шоколадний, карамельний, кавовий, ягідний, фруктовий.
  • Морозиво - освіжаюче, прохолодне, різноманітне і надзвичайно смачне. Радість для дітей і дорослих.

Десерти: доставка солодкого щастя

Люди діляться на дві категорії - ласунів і цінителів десертів. Перші готові цілими днями насолоджуватися тортиками, тістечками, морозивом, печивом і різними ласощами. Другі - хоч і не є любителями всього солодкого, не можуть відмовити собі в задоволенні з'їсти маленький витвір мистецтва, і педантично ставляться до вибору десерту.

Кухарі нашого інтернет ресторану відповідально і професійно підходять до приготування будь-якої їжі. Але особливо трепетно і з величезною радістю беруться за десерти. Тому незалежно від того, любите ви солодке чи ні, результат сподобається кожному.

Наш секрет криється не тільки в ставленні до процесу готування, але й в підході:

  • До вибору продуктів - все інгредієнти страв свіжі і якісні;
  • До роботи - страва смачна, коли займаєшся тим, що любиш і робиш це професійно;
  • До замовника - кожен клієнт важливий, і не буває другорядного замовлення;
  • До доставки - страви перевозяться акуратно упакованими, в максимально швидкі терміни, а кур'єри працюють до першої години ночі.