Сьогодні десерти - невід'ємний розділ в меню будь-якого кафе чи ресторану. Їх приготування - особливий процес, а подача - незабутня феєрія. Десерт - художній твір, яке є окрасою будь-якого столу.
Традиція творчого підходу до оформлення таких страв зародилася давним-давно. Це зараз можна кожен день без проблем ними ласувати, і навіть замовити доставку десертів додому. А до дев'ятнадцятого століття в Європі це було привілеєм знатних і багатих вельмож. Прості люди могли дозволити собі таку розкіш тільки по великих святах. Тому і намагалися якомога яскравіше і красивіше прикрасити.
Десерт - завершальний етап в кінці обіду чи вечері. Призначений для створення приємного післясмаку і просто підняття настрою. Зазвичай - це блюдо на цукрових або медової основі, але зустрічаються і зовсім не солодкі десерти. Наприклад, у Франції - це сири.
Існує два види десертів - холодні і гарячі. Це можуть бути різні кондитерські вироби, морозиво, цукерки, збиті вершки, горіхи, різноманітні ягідні і фруктові суміші. Але особливою популярністю сьогодні користуються:
Люди діляться на дві категорії - ласунів і цінителів десертів. Перші готові цілими днями насолоджуватися тортиками, тістечками, морозивом, печивом і різними ласощами. Другі - хоч і не є любителями всього солодкого, не можуть відмовити собі в задоволенні з'їсти маленький витвір мистецтва, і педантично ставляться до вибору десерту.
Кухарі нашого інтернет ресторану відповідально і професійно підходять до приготування будь-якої їжі. Але особливо трепетно і з величезною радістю беруться за десерти. Тому незалежно від того, любите ви солодке чи ні, результат сподобається кожному.
Наш секрет криється не тільки в ставленні до процесу готування, але й в підході: